Sugarcoat CakesAlgemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Sugarcoat Cakes

Sugarcoat Cakes; de gebruiker van deze algemene voorwaarden: Sugarcoat Cakes, gevestigd aan Brigantijnstraat 47c te Rotterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 85232637;

Definities

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten die tot stand komen bij Sugarcoat Cakes.

De klant is de natuurlijke of rechtspersoon die via de website of socialmedia een bestelling plaatst bij Sugarcoat Cakes. De taart, cupcake, de zoetigheid die door Sugarcoat Cakes wordt geleverd;

Website: de website www.sugarcoatcakes.nl;

Consument: de klant zijnde een natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van zijn beroep of zijn bedrijf.

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst tussen Sugarcoat  Cakes en de klant.  Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk of via de e-mail zijn overeengekomen.

Indien één of meerdere van de bepalingen in deze algemene voorwaarden nietig zijn of vernietigd mochten worden, blijven de overige bepalingen van deze algemene voorwaarden volledig van toepassing. Sugarcoat Cakes en de klant zullen dan in overleg treden teneinde nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige c.q. vernietigde bepalingen overeen te komen, waarbij voor zoveel mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepaling in acht worden genomen.

Afbeeldingen en overige gegevens

Alle afbeeldingen, afmetingen, kleuren, gewichten, etc. van de aangeboden producten opgenomen op de website gelden slechts bij benadering en kunnen geen aanleiding tot schadevergoeding en/of ontbinding zijn.

Alle afbeeldingen gebrandmerkt met de naam: Sugarcoat Cakes mogen niet voor verkoop doeleinden worden gebruikt. Is dit wel het geval dan herroept Sugarcoat Cakes zich op het auteursrecht en volgt er na een waarschuwing, een boete.

Prijzen en bezorgkosten

De vermelde prijzen in offertes zijn inclusief btw, tenzij anders is aangegeven.

De vermelde prijzen op de website zijn inclusief btw en exclusief de bezorgkosten (bezorgen geldt alleen bij bruidstaarten)

De bezorgkosten worden duidelijk gemaakt in de offerte, nogmaals geldt dit alleen voor bruidstaarten.

De prijzen van de producten en de bezorgkosten kunnen door Sugarcoat Cakes van tijd tot tijd worden gewijzigd.

Bestellen

Bestellen kan bij Sugarcoat Cakes via de website www.sugarcoatcakes.nl.

Vermeldt bij het bestellen het volgende; – NAW gegevens (naam, adres, woonplaats) – Emailadres – Gelegenheid / Thema – Aantal personen – Naam / leeftijd – Ophaal datum en tijd – Bezorging datum en tijd alleen voor bruidstaart  – Foto’s als voorbeeld en eventuele verdere informatie en wensen.

Bij grote bestellingen zal er een verplicht minimum tijdsbestek gelden van 1 maand van te voren.

Bij normale of kleine bestellingen zal er een minimum tijdsbestek van 2 weken van te voren gelden.

Wij adviseren wel om alle bestellingen minimaal 1 maand van te voren te doen.

Betaling

Na het invullen van het aanvraagformulier op de website zal U binnen 2 dagen een offerte ontvangen, als de klant hiermee akkoord gaat, ontvangt de klant een factuur die binnen 24 uur deels voor (50%) betaald dient te worden. Wanneer er niet tijdig word betaald zal de bestelling geannuleerd worden. Bij bestellingen met een tijdsbestek van 2 weken dient de klant het volledige bedrag van de bestelling binnen 24 uur te voldoen wanneer factuur is ontvangen. Als de 24 uur verstreken zijn en de factuur is niet voldaan, dan behoudt Sugarcoat Cakes het recht zonder enige vorm van communicatie de bestelling te annuleren.

De klant zijnde een consument kan de betaling van bestelde producten op de volgende wijzen betalen: via, Bankoverschrijving en Tikkie. Bij het betalen op een van de genoemde wijzen gelden de voorwaarden van de betreffende aanbieder van het betaalproduct.

Afhalen en Bezorgen

Ophalen van taart en andere zoetigheden kan op de Brigantijnstraat 47c, 3028HE Rotterdam.

Bezorgen word exclusief gedaan bij bruidstaarten, andere taarten en zoetigheden dienen ten alle tijden opgehaald worden op het bovengenoemde adres.

Bij bezorging wordt er duidelijk een bezorgprijs berekend per km.

Iedereen wil met respect behandeld worden. Als Sugarcoat Cakes niet met wederzijds respect wordt behandeld, beroept Sugarcoat Cakes zich op het recht de bestelling te annuleren of niet te bezorgen. Hij dient dan opgehaald te worden, al is het op het laatste moment.

Annulering

Het kan gebeuren dat de klant een taart of zoetigheid door omstandigheden annuleert. Gebeurt dit 15 dagen voor ophalen dan krijgt de klant het aankoopbedrag volledig retour. Tussen 7-14 dagen voor ophalen of bezorgen 50% retour 7 dagen of minder voor ophalen en bezorgen is het niet mogelijk om geld retour te ontvangen en zal Sugarcoat cakes het volledige bedrag van de bestelling inhouden. Sugarcoat Cakes gaat 14 dagen van te voren voorbereidingen treffen voor de gepersonaliseerde taart of zoetigheid en dus kosten maken.

Allergieën

Wij zijn niet gespecialiseerd in allergeen vrije taarten of zoetigheden. De klant dient zelf zorg te dragen wat betreft allergieën die de klant of gezelschap eventueel heeft. Sugarcoat Cakes is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.