Sugarcoat CakesOver Sugarcoat Cakes

Hallo!

Mijn naam is Maria Ploeg en ik ben het gezicht achter Sugarcoat Cakes. Bakken is mijn grote passie en dit doe ik al meer dan vijftien jaar. In 2022 ben ik gestart met Sugarcoat Cakes om van taarten bakken mijn beroep te maken. Ik vind het superleuk om mensen blij te maken en dit doe ik graag zo uniek mogelijk.

Mijn artistieke persoonlijkheid zie je terug in al het gebak dat je bij mij bestelt. Ik zet me voor de volle honderd procent in, welk baksel ik ook maak. Daarnaast hanteer ik een eigen stijl, maar altijd met een verrassende twist.

Wil je een taart laten bakken conform jouw wensen? Aarzel dan niet, maar laat een berichtje achter via het contactformulier of bel me voor het inplannen van een taartafspraak!

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Brigantijnstraat 47-C
3028 HE Rotterdam

Contact

06 266 36 188
info@sugarcoatcakes.nl